Sponsorer

--------------------

Manufrog - ett Webbhotell med personlig service 365 dagar om året. Förutom utmärkt support får du som kund hos Manufrog även en riktigt bra kontrollpanel (Cpanel) och ett flertal andra tjänster. Empelvis Softaculous, automatisk installerare av över 300 olika skripts inkluderat frameworks, bloggar, portaler, cms, wikis, e-commerce etc.

Manufrogs serverhallar är lokaliserade till Florida, USA och Kent, UK. För teknisk information om nätverk, säkerhet etc i serverhallarna, läs mer om deras datacenters. Personerna bakom Vanheim har använt Manufrog som Webbhotell i många år och vi rekommenderar dem starkt. Bättre service för pengarna går helt enkelt inte att uppbringa.

* Som medlem i Vanheim får du 10% rabatt på Manufrogs kontopaket.

--------------------

Bild

Rättvist Kaffe - är en oberoende återförsäljare av kaffe, te och choklad. Vi inriktar oss uteslutande på produkter med råvaror av allra högsta kvalitet. För oss är det också viktigt att våra produkter är spårbara och producerade på ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart sätt.

* Som medlem i Vanheim får du 5% rabatt på hela sortimentet - www.rättvistkaffe.se

- Rabattkod: vanheim

--------------------

SHLAB - ett företag som från början distribuerade kabel tv. Idag används dessa kablar även för att köra Bredband och ett antal Access punkter för WiFi för de områden runt Limmared som inte kan nås via kabel. Satellithuset riktar in sig på att bli större på serverdrift i egen serverhall, distribution av MikroTik produkter samt andra trådlösa och kablade nätverkslösningar.

Satellithuset är den första firman i Sverige som fick distributörs status av MikroTik. Satellithuset har full support för MikroTiks produkter samt certifierade tekniker och utbildare. Satellithuset har sedan 2001 erfarenhet av MikroTiks produkter och är sedan januari 2006 authorised distributor samt sedan januari 2007 certified training partner. Satellithuset ser till kundens totala IT behov.

* Som medlem i Vanheim får du 15% rabatt på alla produkter i Satellithusets webbshop.

- Skapa ett kundkonto
- Maila till Satellithuset och ange att du vill bli inlagd i Vanheims kundgrupp
- Alternativ ring 0325-660 650 (Mikrotik support, val 1 i växeln)

--------------------