Sida 1 av 1

Ashes of Creation

Postat: 01 jun 2017, 06:07
av Malmis
Fick tips om denna titel och tyckte den lät ganska intressant. Om nån annan tycker det låter kul och vill hjälpa dem på traven så har de en kickstarter som är slut om 30h (nån gång under fredagen). Så om ni vill hoppa på tåget och köpa grisen i säcken så är det nu ni ska göra det.
Nämnas bör kanske att de har nått långt över sitt mål på kickstarter, så de kommer att göra detta spel. Sedan så ska man givetvis ha fötterna på jorden och inse att allt som utlovas blir ju inte som man trodde från början, precis som alla andra spel som blivit hypade.
De räknar med att spelet kommer i slutet på 2018.

https://www.ashesofcreation.com/

http://www.youtube.com/c/AshesofCreation

Re: Ashes of Creation

Postat: 01 jun 2017, 10:44
av Elizium
Verkar lite smått intressant.

Re: Ashes of Creation

Postat: 06 aug 2017, 18:52
av Alkemisten
Varit borta åter igen ett tag men bryggeriet kräver all ledig tid, men nu är man mitt i semester och har passat på att kolla runt och tycker detta verkar redigt lovande. Kollat The Lazy Peon på Youtube där han borde gjort lite info videos samt en QnA med han som är ansvarig och det låter redigt vettig.
Han som är ansvarig är själv en gamer och gillar inte p2w eller att man ska behöva förlita sig på RNG då han beskriver situation som själv gjort honom irriterad i gaming-världen.

Låter riktigt lovande.