Guildinformation Vanheim

Det senaste från Azeroth
Användarvisningsbild
Veila
Site Admin
Inlägg: 240
Blev medlem: 04 aug 2016, 09:13
Ort: Norrlandsskogarna

Guildinformation Vanheim

Inläggav Veila 28 feb 2017, 21:50

Faction: Horde
Server: Kazzak
GM: Veilah
Officerare: Avastrath, Kiritsumira, Grennips, Trillian, Grandeur

Välkommen till Vanheims WoW-sektion!

Vanheim beskrivs i nordisk mytologi som Vanernas hemvist och en av de nio världarna. Den nordiska guden Njord - havets, vädrets, rikedomens, handelns, sjöfartens och fiskets gud, samt far till Frej och Freja - föddes i Vanheim. Det sägs att han ska återvända dit efter Ragnarök och att Vanheim därför inte berörs av de andra världarnas undergång. Vanheim står fast och symboliken är stor då vi som startat Vanheimguilden på Horde har spelat tillsammans länge och står stadigt tillsammans i en föränderlig MMO- och IRL-värld.

Vi påbörjar nu en ny resa med ambitionen att forma och utveckla en guild med starka värderingar där gemenskap, respekt, spelglädje, hjälpsamhet och vänskap står i fokus. Det är du som individ som är viktig för oss, inte den karaktär du styr i spelet. I Vanheim spelar du inte bara ett spel, du bjuds in att bli en del av vår community.

I WoW-sektionen spelar vi för att det är roligt och vi respekterar varandra och hjälps åt att komma framåt i leveling, dungeons och raids. Men elitism och hardcore är bannlyst från vår community. Det existerar inte i Vanheim. Vi behöver inte alltid vara bäst, men vi har definitivt roligast. Vi anordnar events såsom raids, pvp, dungeons, levlinggrupper och även IRL-träffar för att stärka gemenskapen ytterligare.

Välkommen in i värmen.
Veilah - Hunter | Veilinator- Priest | Veíla - Death Knight

Återgå till "World of Warcraft"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst