Ny rank i gillet - Raider

Det senaste från Azeroth
Användarvisningsbild
Avastrath
Inlägg: 200
Blev medlem: 06 aug 2016, 05:30
Ort: Kristianstad

Ny rank i gillet - Raider

Inläggav Avastrath 22 apr 2017, 21:40

En ny rank har lagts till i guilden - Raider Alla som har ranken blir invitade till våra progressraids, som i nuläget är i Nighthold HC. När vi kör Nighthold normal (eller andra raids som inte är progress) blir samtliga mains invitade.

- Varför ny rank? - Ranken betyder att man raidar i våra progressraids, vilket alla inte är redo för; vissa behöver geara upp lite mer för att bli redo och andra kanske behöver plugga mer på sin klass eller på bosstactics. Det är alltså inte rimligt att bjuda in samtliga mains i guilden till ett event som alla inte är redo för.

- Vad förväntas av den som har fått ranken? - Man bör ha ilvl 885. Som dps bör man leverera ett minimum om ca 400k dps (detta varierar självklart från fight till fight, vi stirrar oss inte blinda på siffror här, huvudsaken är att man kan hantera bossfigherna och gör det man ska, siffrorna är en fingervisning och indikerar om man kan "bära sig själv" eller inte). Som healer bör man leverera runt 350-400k hps (återigen, siffrorna är en fingervisning). Man ska även ha kunskap om bossarnas taktiker och spelmässigt kunna hantera dem i raidmiljö.

- Hur gör man om man vill få ranken "Raider"?- Man berättar för en officer att man är intresserad. Rekommendationerna finns återgivna ovan, alla välkomnas varmt att meddela sitt intresse. Beroende på roll, tillfälle och vilken boss vi börjar på så försöker vi rotera in nya intresserade så att de får tillfälle att testa och se om det är rätt för dem.

Kontakta en officer om ni har frågor =)
Aethylon - Rogue | Aethelen - Paladin | Avastrath - Warrior | Pleasurepurr - Monk

Återgå till "World of Warcraft"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 4 och 0 gäster