Raidschemat

Det senaste från Azeroth

Vilka dagar tycker du att Vanheim ska progressraida?

Omröstningen slutade 18 sep 2017, 08:52

Onsdagar och torsdagar
14
82%
Onsdagar och söndagar
3
18%
 
Antal röster: 17
Användarvisningsbild
Veila
Site Admin
Inlägg: 240
Blev medlem: 04 aug 2016, 09:13
Ort: Norrlandsskogarna

Raidschemat

Inläggav Veila 11 sep 2017, 08:52

Hello!

Progressteamet raidar i nuläget på onsdagar och söndagar. Nya bossar nöts alltså på söndagar vilket betyder att det främst är då alla behöver vara pigga och som mest fokuserade. Men många i raidteamet verkar lida av söndagströtthet och vi har under en tid märks av sämre uppslutning på söndagar, och många av de som signar blir snabbt trötta under kvällens gång. Trötthet och brist på fokus är inte en bra kombination när vi ska döda nya bossar. Vi har därför pratat lite om att eventuellt möblera om lite i raidschemat.

Förslaget är att lägga progressraids på onsdagar och torsdagar 20.30-23.00, och lägga altraiden på söndagar samma tid. Ni får nu möjlighet att rösta om ni vill att vi ska fortsätta med nuvarande schema, eller prova ett raidschema enligt nya förslaget.

Till sist vill vi också påminna alla i teamet om vikten av att hålla humöret uppe och vara positiv under våra progressraids. Vi har alla en varierande dos av bitterhet men när vi progressraidar får vi räkna med wipes, och det blir inte bättre av att discordkanalen genomsyras av gnäll. Kritik ges konstruktivt och helst EFTER raiden, om det inte är nödvändigt att ta det på plats för att vi ska komma vidare. Progress är inte kul om det är för enkelt. Ingen kan räkna med att glida igenom på ett bananskal.

Alla måste bidra och alla måste ha tålamod och respektera och acceptera att alla lär sig i olika takt. Hoppas på det bästa men förbered för det värsta.

Och jubla helst över nya kills när PTT-knappen är nedtryckt :)
Veilah - Hunter | Veilinator- Priest | Veíla - Death Knight

Återgå till "World of Warcraft"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster