Raidteamet

Det senaste från Azeroth
Användarvisningsbild
Veila
Site Admin
Inlägg: 240
Blev medlem: 04 aug 2016, 09:13
Ort: Norrlandsskogarna

Raidteamet

Inläggav Veila 30 aug 2018, 18:20

Edit: Vi har nu öppnat posten för anmälningar till raidrostern igen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vanheim har en imponerande roster och det finns fler än de som anmält sig i raidrostern som vill raida. Vi vill gärna att alla ska vara med och vi har därför arbetat fram en plan A och en plan B för hur raidandet kommer att se ut så länge vi har så många raidintresserade.

Plan A innebär att max 30 personer signat till en raid, då kör vi EN raidgrupp och våra maintanks är Tjenadin och Appapsusej.

Plan B innebär att fler än 30 personer har signat till en raid, och då delar vi upp teamet i två likvärdiga grupper. För att främja lagandan - eftersom vi alltid kommer vara ett team trots att vi måste ha två grupper ibland - så kommer gruppernas sammansättning att rotera. Men man raidar i samma grupp en hel reset. Grupperna förbereder vi i god tid innan så vi slipper slösa på vår dyrbara raidtid.

Vi kommer att ha två fasta tankteam när vi raidar i två grupper: Tjenadin/Appapsusej och Knubbig/?

Som ni ser har vi en öppen spot för en reservtank när vi ska köra två grupper. Avastrath tar den rollen tills vi kan peta in en annan tank där. Om någon är intresserad av den platsen så hör av er snarast möjligt.

Detta innebär att vi nu ställer högre krav på er vad gäller att signa till raids i kalendern eftersom vi behöver tid att planera. Det funkar inte att signa fem minuter innan och det funkar inte heller att strunta i att signa. Signa därför med ACCEPT senast kl. 19.00, därefter är kalendern låst för signs och du får följa med i mån av plats. Men signar du tentative eller inte alls så tar vi inte med dig i planeringen när vi gör grupperna.

Raidleaders: Appapsusej, Bwares och en ännu ej bekräftad tredje person. Mer info kommer snart :)

Kom till oss om ni har frågor eller synpunkter. Och glöm inte att läsa våra raidregler:

viewtopic.php?f=21&t=405&p=2683#p2683
Veilah - Hunter | Veilinator- Priest | Veíla - Death Knight

Återgå till "World of Warcraft"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst