[RAID] TEN HC + ToV N Söndag 27/11 - 20:30

Våra gruppaktiviteter
Användarvisningsbild
Magrov
Inlägg: 240
Blev medlem: 04 aug 2016, 09:55
Ort: Vallentuna
Kontakt:

[RAID] TEN HC + ToV N Söndag 27/11 - 20:30

Inläggav Magrov 24 nov 2016, 17:00

Välkommna allihop till en ny raid med guildet!

Anmälan till raiden sker i kalendern ingame och får man förhinder så lämnar man ett meddelande i #msgtoraidleader kanalen i Discord. Vi gör som traditionen bjuder och börjar brottas med bossarna i The Emerald Nightmare på HC nivå på den första flaskan för att sedan relokera till Trials of Valor där vi tar den andra.

Invites skickas till MAINS i kalendern men har du inte fått invite så kontaktar du Magrov a.s.a.p!

Itemlevelrekomendation är precis som vanligt 845. På HC-raider behöver du flaskor, mat och helst potions. Dessa kan tillverkas mot material av Magrov om du kontaktar honom i god tid innan raid. Har du tur kanske jag har en del i väskorna redan men där gäller först till kvarn!

Taktikerna vi kör är en kombination av FATBOSS och WOWHEAD så kika på filmerna och läs på hemsidorna för att få en inblick i hur fighterna fungerar. Jag kommer såklart att dra igenom det hela på plats och då även gå igenom eventuella avvikelser från ovan nämnda guider.

Vi använder personal loot rakt igenom. Om man får loot man inte behöver är det önskvärt att man delar med sig till andra behövande men det är upp till varje enskild spelare att göra så.

Voicecom är Discord där vi sitter i RAID-kanalen.
Bild

Återgå till "Events"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster