SWTOR - guildinformation

Det senaste från galaxen
Användarvisningsbild
Mistblinde
Inlägg: 269
Blev medlem: 29 jul 2016, 17:12
Ort: Hässleholm
Kontakt:

SWTOR - guildinformation

Inläggav Mistblinde 28 aug 2016, 18:26


Vanheim(r)

Officerare: Dspice (GM), Treo PvP Officer
Server: The Red Eclipse(EU)


Pan-galactic Gargleblasters (i)

Officerare: Dspice (GM), Treo PvP Officer
Server: The Red Eclipse(EU)

Välkommen till Vanheims swtor-sektion!

Vanheim beskrivs i nordisk mytologi som Vanernas hemvist och en av de nio världarna. Den nordiska guden Njord - havets, vädrets, rikedomens, handelns, sjöfartens och fiskets gud, samt far till Frej och Freja - föddes i Vanheim. Det sägs att han ska återvända dit efter Ragnarök och att Vanheim därför inte berörs av de andra världarnas undergång. Vanheim står fast och symboliken är stor då vi som startat Vanheimguilden i Swtor är en mix av gamla veteraner och nya stjärnor som alla delar Vanheims policy. Vanheim står stadigt tillsammans i en föränderlig MMO- och IRL-värld. Och den stadiga värmen sprids nu även till En galax, långt, långt borta.

Vi påbörjar nu en ny resa med ambitionen att forma och utveckla en guild med starka värderingar där gemenskap, respekt, spelglädje, hjälpsamhet och vänskap står i fokus. Det är du som individ som är viktig för oss, inte den karaktär du styr i spelet. I Vanheim spelar du inte bara ett spel, du bjuds in att bli en del av vår community.

I Swtor-sektionen spelar vi för att det är roligt och vi respekterar varandra och hjälps åt att komma framåt i leveling, heroics/flashpoints och operations eller PvP.
Men elitism och hardcore är bannlyst från vår community. Det existerar inte i Vanheim. Vi behöver inte alltid vara bäst, men vi har definitivt roligast.
Vi kommer att anordna events såsom operations, pvp, conquest, levlinggrupper och IRL-träffar som ligger i framtiden. Allt för att stärka gemenskapen ytterligare.

Ansökning

För att bli medlem i Vanheims swtor guild behöver du posta en ansökan i vårt rekryteringsforum. Använd vårt formulär. Läs även Vanheims regler innan du ansöker.

Se det mer som en introduktion än ansökan då alla som delar vår syn på gaming får en invite så snart man postat sin intro på forumet. Invite får du av en officer som du får tag på via Discord eller kontakta ingame /who Vanheim.

Välkommen in i värmen.

Återgå till "Star Wars the Old Republic"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst