Guild Wars 2 - Guildinformation

Det senaste från Tyria
Användarvisningsbild
Mistblinde
Inlägg: 269
Blev medlem: 29 jul 2016, 17:12
Ort: Hässleholm
Kontakt:

Guild Wars 2 - Guildinformation

Inläggav Mistblinde 28 aug 2016, 20:22

Server: Gandara
Officerare: Magrov (GM), Malmis, Sagizawa (GM), Subtractive.


Välkommen till Vanheims GW2-sektion!

Vanheim beskrivs i nordisk mytologi som Vanernas hemvist och en av de nio världarna. Den nordiska guden Njord - havets, vädrets, rikedomens, handelns, sjöfartens och fiskets gud, samt far till Frej och Freja - föddes i Vanheim. Det sägs att han ska återvända dit efter Ragnarök och att Vanheim därför inte berörs av de andra världarnas undergång. Vanheim står fast och symboliken är stor då vi som startat Vanheimguilden på Horde har spelat tillsammans länge och står stadigt tillsammans i en föränderlig MMO- och IRL-värld.

Vi påbörjar nu en ny resa med ambitionen att forma och utveckla en guild med starka värderingar där gemenskap, respekt, spelglädje, hjälpsamhet och vänskap står i fokus. Det är du som individ som är viktig för oss, inte den karaktär du styr i spelet. I Vanheim spelar du inte bara ett spel, du bjuds in att bli en del av vår community.

I GW2-sektionen blir du en del utav en varm och trevlig gemenskap där fokus ligger på att ha kul tillsammans. Vi respekterar varandra och hjälps åt med de olika aktiviteter som GW2 bjuder på. Här finns inga spår av elitism. Vi tar saker och ting i vår egna takt och strävar efter att alla ska få vara med oavsett lvl och gear på sina digitala karaktärer.
Guild Missions anordnas regelbundet. Vi är även aktiva inom Dungeons och PvE samt PvP.


Välkommen in i värmen!

Återgå till "Guild Wars 2"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst