Guild Wars 2 - Paus

Det senaste från Tyria
Användarvisningsbild
Sagizawa
Inlägg: 147
Blev medlem: 05 aug 2016, 18:10
Kontakt:

Guild Wars 2 - Paus

Inläggav Sagizawa 06 feb 2017, 08:05

Hej kära vänner! :)

Ledningen i GW2-sektionen har bestämt i samråd med staben att låta GW2-sektionen ta en paus. Det innebär att sektionen blir inaktiv på obestämd tid och istället flyttas över till ett Arkiv här på hemsidan.
En av anledningarna för detta beslut är kort och gott att vi helt enkelt är för få aktiva spelare. Det har visat sig vara svårare än väntat att få in nya svensktalande medlemmar.
Anledning #2 är att vi officerare känner att vi inte hinner med att driva sektionen framåt p.g.a. våra jobbtider m.m.

En paus känns därmed naturlig och känner någon eller några att de i framtiden vill ta tag i sektionen och hjälpa till att återuppliva den igen så vore det toppen! Förslagsvis när nästa expansion slår till.
Var vänlig kontakta då Vanheims Stab eller Subtractive om ett sådant intresse finns.


Vad kommer hända med guildet ingame?
Guildet kommer INTE att disbandas ingame och all progress vi gjort stannar kvar. (Guildhall m.m.)
Medlemmar är fortsatt välkomna in i guildet om de så önskar men inga officersledda events kommer hållas. Aktiv rekrytering pausas också.

Rent konkret vad detta innebär är därmed att officiella events ledda av officerare kommer att lyftas från schemat. Därmed inte sagt att events vid vissa tillfällen kommer genomföras om/när intresse och aktivitet finns. Subtractive och Sagizawa kommer fortsatt att kika in då och då.
Sagizawa kommer dock kliva ner från sin officerspost och övergå till casual medlem medans Subtractive tar över som GM och ansvarig kontaktperson, både ingame och på forumet.


Discordservern då?
GW2-sektionens discordserver stannar kvar då det känns onödigt att ta bort den. Vi är trots allt en handfull som spelar sporadiskt. :)Vi tackar för tiden och hoppas att GW2-sektionen åter blomstrar en vacker dag!

/Sagizawa & Subtractive
VHG LP.png
VHG LP.png (2.94 MiB) Visad 1377 gånger

Återgå till "Guild Wars 2"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst