Vi vann! G'huun är besegrad.

Det senaste från Azeroth
Användarvisningsbild
Veila
Site Admin
Inlägg: 240
Blev medlem: 04 aug 2016, 09:13
Ort: Norrlandsskogarna

Vi vann! G'huun är besegrad.

Inläggav Veila 14 sep 2018, 07:32

God morgon vanheimare!

Vanheims raidteam clearade Uldir normal igår kväll med maxad grupp (30 personer). Stämningen var på topp, alla var laddade, fokuserade och målinriktade. Vi hjälpte varandra framåt och arbetade som ett lag. Minns ni vrålet och glädjen när slutbossen gick ner? Det är därför vi gör det här tillsammans och det är därför vi inte puggar före guildens progress. När ALLA får sin first kill tillsammans, det är då vi bygger sammanhållning och stärker gruppen för att sen nå ännu längre.

Ni som är veteraner i Vanheim känner igen känslan. Ni som är nya har precis fått uppleva EXAKT hur raiding i Vanheim ska gå till. Det är för den här känslan och det här resultatet som vi arbetat fram de regler vi har.

Tack ALLA för att ni bidrar med god stämning, pumpar dps, healar som gudar, springer med bollar, blinkar in i väggar med skit, interruptar, lär er av era misstag och peppar varandra till att bli bättre. Bware/Trillian gjorde en (återigen) strålande insats som RL med sitt oändliga tålamod :)

Vi hade tyvärr inte vår filmmaker Avastrath på plats för att föreviga ögonblicket när G’huun gick ner. Men vi får en ny chans när vi clearar HC. Då får vi höra åtta nya first-kill-vrål <3

Grymt bra jobbat!
Veilah - Hunter | Veilinator- Priest | Veíla - Death Knight

Återgå till "World of Warcraft"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 2 och 0 gäster